Vallen voor flats: ontmoet de nieuwe IT-schoen

aandeel

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

De lente- en zomerstraten werden geregeerd door één schoen en slechts één schoen – de muilezel. Blokkeren van hakken van een eenvoudige slip-on leek dit sandaal de plaats van de wig voor zowat iedereen te nemen. Het was een gemakkelijk te dragen, 90’s geïnspireerd silhouet die ons allemaal een welkomstboost gaf. Maar nu we onze bezienswaardigheden in de komende herfstmaanden stellen, zijn we op zoek naar de volgende IT-schoen om de leegte te vullen. Het grappige? Het is hier en het gaat met dezelfde naam. Voor de herfst daalt de muilezel naar de grond, waardoor ze nogmaals een stapel is.

Backless, maar met bedekte tenen, deze koeler-weermuile muilezels zijn er in comfortabele leer en andere textiel vol met warme voeringen en andere leuke herfstraken. Dit seizoen, Nix de Loafer en Ballet Flat ten gunste van deze leuke paren.

De Gucci-sub

Faux-bont gevoerde muilezel met gesp, $ 12,99, regenboogshops

Geen zelf-identificerende budget fashionista kan het prijskaartje van de bijna $ 1k voor Gucci-slip-ons rechtvaardigen. Niets, maakt niet uit hoe iconisch, is dat uitspatting waardig. Krijg het volgende beste ding voor weg minder nullen met een geborduurde, fauxbont en faux lederen vervanging die net zo goed uitziet.

Volle glitz

Shahan Silver Dames Oxfords, $ 39.98, Aldo-schoenen

Praten over twinkle tenen! Schitteren in de gedempte neutralen van vallen met metalen kicks in echt leer. Deze glanzende sterren smeden het vrouwelijke en mannelijke voor één muilezel dat alles doet.

Zet er een strik op

Park Lane Suede Bow Mule, $ 45,50, Asos

Als de loafer-styling meestal is, krijgen we de vergelijkbare aarzeling aan muilezels. Maar deze verbluffende bogen zouden dingen moeten veranderen. Zoet en chique, slip in suède muilezels in een stoffige roos of klassiek zwart voor een flirterige kleine draai op de nieuwe favoriet van de herfst.

Croc reliëf

Michael Kors Natasha Slide Muilezels, $ 110, Macy’s

Voor degenen die een meer subtiele luxe waarderen, past COC-reliëf aan de rekening. Geaccentueerd met een nauwelijks daar gestapelde hak en een beetje glanzend goud, houden deze zolen het slim en geavanceerd voor september en daarbuiten.

Pj-geïnspireerd

QuPid Satijn Floral Brocade Pointy Toe Mule Flat, $ 20.80, Urbanog

Net zoals Silk Print Pyjama en een bijpassende slipper, deze Sleep-geïnspireerde schoen quirks de eenvoudigste outfits met wat gedempte bloemenactie. Elegante marine en mauve tonen dansen over deze gevormde keuze voor sommige serieus gelukkige voeten.

Als je dit bericht leuk vond over damesmuil, zul je deze ook leuk vinden:

Sissende zomer Must-Have: Damesmuil
5 muildieren outfits Je kunt nu dragen
Jessica Alba zoekt naar Lesse

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *