Hoe een perfecte make-up te krijgen Zoekt naar Prom (dat clasht niet met je GORD-jurk)

Share

Tweet

Pin

Reddit

Zak

We begrijpen dat je een ton verschillende make-up probeerde in het verleden, maar met een prom die komt, is het tijd om het een inkeping op te zetten. Dit is een speciale tijd waarin het goed is om GLAM te gaan, wat sparkle toe te voegen, evenals iets nieuws. We begrijpen dat je wilt uitzien van je hoofd naar je tenen en dat inclusief prachtige, onberispelijke make-up.

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Je kunt snel je eigen make-up doen voor Prom Night of als je daar niet op prettig bent, een expert hebt, doe het voor jou. Hoe dan ook, we hebben wat FAB, zoekt naar jou om te proberen, dus je bent bereid om nog meer prachtig te kijken dan normaal op je speciale dag. uitgecheckt voor de primeur!

Make-up voor prom

1. au natuurlijk

Prom hoeft niet over valse wimpers te zijn, evenals tonnen van de fundering. Waarom niet gaan met een prachtige, natuurlijke uitstraling? Dit kan worden bereikt met een kleine cover-up, poeder, evenals Bronzer. Het betekent ook dat het kiezen van een lipcolor die dicht bij je eigen of een type lichtroze is. Deze hele eenvoudige make-up-look is vers en ook jeugdig en ziet er prachtig uit op elk type tiener op weg naar Prom. Niet vergeten om te onthouden om een ​​kleine sprankeling toe te voegen met een metalen oogschaduw. Het is tenslotte jouw nacht!

2. Rokerige ogen

Als je een opmerkelijke uitstraling wilt, probeer dan rokerige ogen. Je kunt zowel de tinten blauw als grijs gebruiken om deze look te bereiken. Laag ze zorgvuldig over zware eyeliner evenals oogschaduw. Voeg een beetje donkergrijze metalen fonkeling toe en teken je eyeliner naar de randen van je oog. Selecteer een lipcolor die enigszins gedempt is, omdat alle focus op uw ogen moet staan. Oh, evenals niet om te onthouden om een ​​donkere, humeurige schaduw van nagellak te selecteren om de look.

3. Retro charme

Als je jurk een vintage sfeer heeft, accepteer het verleden met een aantal prachtige lipcolor. Selecteer een gedurfde rood en een aantal heldere glans om eroverheen te gaan, zodat je lippen er zo goed als prachtig uitzien. Houd je oog make-up eenvoudig, evenals niet om te onthouden om van tijd tot tijd een buddy te vragen als je die felle rode kleur op je tanden hebt!

4. Gevoel de blues

Als je jurk een veertuin is of groene, blauwe of violette ondertonen heeft, denk dan na over het kiezen van een combinatie van blauwe of lichte violette oogschaduw. Omdat dit geen gemeenschappelijke, dagelijkse kleur is voor de meeste meiden, zal het het gevoel hebben dat u zich echt aankleden. Het grootste pluspunt is dat het er geweldig uitziet met je toga en je hele uitstraling samen binden.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *