Het Air Jordan 1-element Gore-Tex-oppervlakken in een “Berry” Colourway

Vorige week zagen we de teaser van de AJ1 Gore-Tex “Light Curry” Colry “Colourway-een wintervriendelijke variatie van Michael Jordan’s klassieke basketbal Nike sneakers. Deze keer is een nieuwe kleuren iteratie aangesloten bij de release-line-up. We hebben het Air Jordan 1-element Gore-Tex “Berry” van dichterbij bekeken en hier is alles wat je moet weten!

In tegenstelling tot de eerste twee tegenhangers die verschenen in “Shadow” en “Light Bone” Neutral Color Palettes, onderscheidt deze Jordan 1 Gore-Tex “Berry” zich zeker los van de menigte, met een populaire paarse lay-out.

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

De gewinterte constructie blijft op zijn plaats, met waterbestendige en veerkrachtige gereedschap overal. De paarse nubuck -overlays zitten bovenop een ripstop -basis gemarkeerd in een paarse tint die veel lichter is, wat een ideale contrasterende balans tussen de twee biedt. Zwarte accenten verheffen het kleurenschema nog meer door de schoenveters, tongen, kragen, swoosh-logo’s op de zijwanden, “Gore-Tex” branding, en MJ’s gerenommeerde vleugels insignes.

We twijfelen er niet aan dat majoor Jordan-verzamelaars hun ogen hebben op het beveiligen van het Air Jordan 1-element Gore-Tex “Berry” op de releasedatum. Zorg ervoor dat je hier bij de enige provider het beste blijft om op de hoogte te blijven van de releasekalender van Nike. Krijg in gerelateerd nieuws een officiële kijk op de Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”.

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *