Een nadere beschouwing van de adidas futurecraft.Loop

in april, de wereld werd geïntroduceerd in de adidas futurecraft.Loop. Een van de meest innovatieve sneakers die we in zeer lange tijd hebben gezien, het lopende silhouet is gemaakt met milieuvriendelijkheid en duurzaamheid in gedachten, en nu komen we dichtbij en persoonlijk, dankzij sneaker insider @ankeekicks!

Op de markt gebracht als ‘s werelds eerste volledig recyclebare sneaker, de futurecraft.Loop is een stap in de toekomst van de schoenenindustrie. Geschilderd in een ultra schoon geheel wit kleurenschema, is het gemaakt van een speciaal ontworpen TPU die wordt gesponnen naar garen, gebreid en gevormd. Dit betekent dat als je klaar bent met je paar, je het terug kunt sturen naar Adidas, waar ze alle materialen hergebruiken om een ​​gloednieuw paar te maken.

Andere details van het futurecraft.LOOP omvatten het opvallende rode adidas -logo op de tong en de “100% recyclebaar”; tekst. De Three Stripe-branding heeft de transparante behandeling gekregen, zodat dragers hun sokken gemakkelijk kunnen buigen, en natuurlijk een volledige boost-middenzool zit beneden, schone gefuseerd op de bovenkant, dus er wordt geen lijm gebruikt.

Als je een paar futurecraft.Loop wilt, moet je strak zitten. Eerder dit jaar werd een zeer beperkt bedrag vrijgegeven aan tweehonderd makers over de hele wereld, met een openbare release gepland voor rond de lente zomer 2021. Dat betekent dat je twee hele jaren moet wachten om een ​​paar in handen te krijgen!

Wat vind je van de adidas futurecraft.Loop? Zal het de industrie veranderen zoals we die kennen? Ga je een paar aan je verzameling toevoegen? Laat het ons weten en bekijk de volledige Adidas Sneaker Range!

Afbeeldingen via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *