Een ritssluiting DIY-tutorial: ZIP IT Like It’s Hot

Share

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Ritsen zijn zigzagging op wat dit seizoen, van jeans tot shirts tot high-hakken oogpoppers! Een ritssluiting is een eenvoudige methode om je outfit te laten zingen, zoals het dragen van dierenprint als een schoen of riem, de heldere zilveren of gouden tanden gewoon de ideale hoeveelheid rand toevoegen aan een outfit. Je kunt ook in de totale tegenovergestelde richting gaan, evenals een enorme gedurfde verklaring met ritsen in je kruis (mmm, niet zozeer) of een enorme rits over een jurk.

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Deze persoon boven heeft een prachtige butt, maar echt? Een rits die me eraan herinnert dat je bereid bent om op een toilet te zitten, is niet zo heet.

Aan de andere kant zijn deze Steve Madden Rippered Leggings hierboven geweldig, in een soort van 80’s Madonna / Cyndi Lauper-fantastiviteit.

Caroline Urdaneta uit de blog Salsa Pie heeft deze basis en geweldige DIY samengesteld voor een ritssluiting die een individu kan doen, zelfs de DIY-dummies zoals ik? Dit zou ook aanbiddelijk zijn voor kerstcadeaus, met name voor elk type pre-tieners of tieners op uw lijst, of een stocking-stuffer. Neem het weg, Caroline!

Doe-het-zelf rits koppeling

Het maken van een materiaalvouw over koppeling is net zo eenvoudig als in staat om een ​​ritssluiting als twee stukken materiaal samen te halen. De mogelijkheden voor deze koppeling zijn eindeloos: gebruik het om uw iPhone te brengen, geprefereerd paar zonnebril of draagtas rond uw make-up. Het maakt niet uit welke functie je ontdekt voor je schattige koppeling, je kunt fantastisch voelen, wetende dat je het hebt gehaald en het niet de bank brak!

Benodigde materialen:

Materiaal van stevige canvas-type – Misschien maakt u zelfs gebruik uit. Een kwart gazon is veel meer dan genoeg.
Draad om overeen te komen met de rits of de draad. (Uw keuze, ik heb de draad gekoppeld aan ritssluiting.)
Contrasterende kleur rits.
Naaimachine en pinnen.

ROUTEBESCHRIJVING:

Stap OneCut Twee stukken materiaal De lengte van uw ritssluiting. Ik heb een 7′-ritssluiting gebruikt, dus snijd ik twee stukken materiaal 7 “lang en snijd ze dan 8” lang.

Stap Twolay de rits de rits ideale kant omhoog en steunt één stuk materiaal op om aan de onderkant tevreden te stellen.

Stap in de onderkant en het gebruik van de ritsvoet op je naaimachine, naai langs die onderkant.

Stap Fournow neemt dat tweede stuk materiaal en doe precies hetzelfde aan de andere kant van de rits.

Stap Fivenow, met de ritssluiting bovenaan, het materiaal binnenstebuiten, pin langs de drie kanten en laat de rits gedeeltelijk open.

Stap zestig langs de randen en draai dan op ideale naast elkaar!

En je bent klaar!

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *