Grammy mode – 5 Edgy Celeb kijkt van 2017

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Mensen zullen staren. Maak het hun de moeite waard.
Harry Winston

Dit zijn de bekende woorden van de legendarische Amerikaanse juwelier Harry Winston. Zijn leiding lijkt te resoneren met sterren en celebs, vooral wanneer ze allemaal te verzamelen om hun werk te vieren. Elk jaar, de Grammy’s zijn een spektakel van mode en beauty, met stijlen, variërend van wow wat waren ze denken?

We kozen vijf van onze favoriete wow looks van de 2017 Grammy’s. full disclosure: deze ensembles zijn niet erg draagbaar voor het alledaagse, maar een kijkje nemen en zien of ze u inspireren om veel meer kleuren en texturen toe te voegen aan je garderobe dit voorjaar!

Fav Grammy mode Looks

1. Beyonce: Dat alles schittert

De Lemonade zangeres stal de show met haar rode jurk met een diepe duik en decolleté-dragende lijfje. De jurk hugs haar meest essentiële curves (baby bump) en de rest van haar handtekening zandloper figuur. En wat een betere manier om met accessoires, dan met twee awards op je armen? (OK, dus misschien is dat niet praktisch, maar als iemand het kan trekken, is het Queen B.)

2. Demi Lovato: Vangst van netten

Demi was prachtig in haar lange nauwsluitende jurk, die beschikt over een open gebreide dat voorziet in “sneak peeks” van de huid op en neer de jurk. Demi’s stylist zegt de actrice is in een geweldige vorm best nu, en wilde een jurk die haar figuur zou pronken. missie volbracht, toch? De hoge halslijn, lange mouwen, en de lengte allemaal samenwerken om Demi’s rondingen accentueren.

Wij houden ook van haar eenvoudig accessoires, zoals de ringen op haar handen en de oorbellen die het mogelijk maken de jurk aan te kleden naar het middelpunt van de belangstelling.

3. Rihanna: dubbel plezier

Vergeet J Lo’s baanbrekende Grammy jurk in 2000? Nou, Rihanna’s uiterlijk in 2017 was al even vernieuwend. Haar twee-delige, crop top combo in oranje en zwart is iets van een opvallende feestjurk gegaan formeel. De zwarte rok is vol met een golvende textuur, terwijl de oranje top eerbetoon aan slanke romp en slanke armen Rihanna’s.

4. Adele: All in the Details

Adele is all-klasse, mousserende in een bos-groen, op maat gemaakte Givenchy Haute Couture toga door Riccardo Tisci. De jurk is vol detail, met kralen zwaar genaaid op de mouwen en aan de voorkant en zijpanelen. Met zo veel gebeurt op de jurk zelf, de zanger is slim om gemakkelijke charme en accessoire keuzes te maken. De updo, gouden oorbellen en ringen laat de jurk neemt het hoofdpodium.

5. Halsey: ideaal Parachute Pants

Halsey royal blue jumpsuit was ontspannen en fashion-forward. We wisten niet dat je kon parachute broek te dragen aan de Grammy’s! De zanger vertelde Giuliana Rancic op E!’S live vanuit Red Carpet dat ze ging voor een look die was‘sexy en androgeen.’ Als iemand dit kan trekken uit, het is Halsey.

Een essentiële stijl keuze is hier dat ketting. Het voegt broodnodige glans aan de outfit en houdt Halsey van een te brede borst.

Wat was je favoriete outfit uit de Grammy’s? Laat het ons hieronder weten!

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *