Krijg je geweldige Gatsby op: 1920s Glam Fashion

Share

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Het wachten is eindelijk voorbij! De geweldige Gatsby trok eindelijk de theaters en de vraag is, wat zal je dragen? De film zal onmiskenbaar een zware dosis flapper frenzy bieden, aangezien Jazz-Era 1920s mode ongeveer net zo glamour en geavanceerd is als het wordt.

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Zien het op het Silver-scherm zal ons alleen maar naar het neer het meer verlangen.

Gezien hierboven, Chicago Fashionistas Amanda Depalma, Gabi Milkovic en Jean Ogilvie Channel hun innerlijke flapper meisjes voor de Chi-Town Premiere. En dus, wanneer u het theater verlaat, vraagt ​​u zich af hoe de HECK u zo chic ziet als Carey Mulligan, wend u tot deze Gatsby geïnspireerde modefraken voor starters.

Opmerking: alle items zijn het best gedragen met een cocktail in de hand. heb een recept nodig? Geen probleem. Verbazingwekkend genoeg verkoopt Topshop voor een beperkte tijd, een Gatsby-cocktailreceptboek.

Krijg je Gatsby geïnspireerde mode op met deze Glam-keuzes

The FEE MERKIGDE JURK – Veel bij Tracey Reese is momenteel in de uitverkoop, dus Nab één nu! De zilveren en gehaakte detaillering en vooral de snede, zijn OH-dus Fitzgerald goedgekeurd. Een jurk Zelda is misschien versierd.

Een flitsende Choche / Flapper Hat is een must. Afhankelijk van hoe Glam je wilt gaan, zijn er lovertjes versies met veren of meer dagelijkse opties zoals de Julietta door Goorin Brothers.

Om je uiterlijk te voltooien, kun je het huis gewoon niet verlaten zonder een kwastje ketting Darhhling. Probeer deze lange zwarte kwastketting die beschikbaar is op Etsy voor $ 88,00.

Wat betreft je voeten waren die flappers meer dan alleen glamoureus, ze waren slim twee; Twee inch hakken was het conventionele waardoor het meer mogelijk is tot zonsopgang. Deze poëtische licentieturnstile Maven Heels kunnen glamoureus zijn met een jurk of worden afgespeeld met broekjes.

Eindelijk, als je zo veel van de geweldige Gatsby houdt, doe dan een ring erop! Betaal eerbetoon aan het flapper meisje van de jazz tijdperk met deze schattige meisje kunst 1920s art deco filigraan ring. Kijk er genoeg aan en je zult waarschijnlijk alles ingaan … wat betekent dat je je haar naar de bob verandert en in een nep mol tekent.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *