10 Must-Probeer manieren om een ​​BRALETTE

Delen te dragen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

De Bralette is zacht, lichtgewicht, evenals eenvoudig te laag onder T-shirts, evenals blouses. Als je naar een alternatief bent voor een stijve beha, is de Bralette jouw antwoord. De meesten van hen zijn gratis en licht, zoals een girly sport-bh – zonder het onflucterende smashingseffect. uitgecheckt om veel meer te ontdekken over hoe een Balette te dragen.

Bralettes variëteit in stijl van ongelooflijk basis tot sexy en verfraaid. Deze Flirty Under Layer geeft u een vleugje borstondersteuning, maar in het algemeen dient als een visueel element van uw outfit. BRALETTES zijn uitstekend voor gelaagdheid onder tanks, evenals T-shirts, evenals sommigen van hen kunnen worden gedragen als vrouwelijke crop-tops.

Voor zover stijlen gaan, is de keuze eindeloos. Voor vrouwen die van eenvoud houden, zijn zachte katoenbralettes veelzijdig en aangeboden in veel kleuren. Als je veel meer pizzaz wilt, probeer dan een Bralette met een bloemenontwerp, kantdetaillering, een hoge nek of ruched weefsel.

10 BRALETTE OUTFITS

In werkelijkheid is het gemakkelijker om een ​​Bralette te ontdekken die je liefhebt dan het is om erachter te komen hoe je het moet dragen. Probeer deze 10 ideeën als uitgangspunt! Binnenkort ontstond u nieuwe eigen outfits.

1. Met een maxi rok

BRALETTE ALS MAXI PLEASE SKIRT OUTFIT, $ 21,99, MAXFancy.com

Boheemse Maxi Rok, $ 16.79, Milanoo.com

Draag een gematigde kant BRALETTE met een hoog getailleerde Maxi-rok. Kies voor een solide kleurenbralette en combineer het met een gedrukte rok voor visueel contrast.

2. Onder een ontspannen tee

Top: Remington Racer Back Lace BRALETTE, $ 18, Francesca’s / onderkant: echt waanzinnig diep off-the-Shouless Tee, $ 24, Metropolitan Outfitters

Kies een neonkleurige bralette met kleine opvulling om te dragen onder een ontspannen fit, wit tee. De kleur moet met een beetje tonen.

3. In combinatie met denim shorts

Top: Lace-Up Bralette, $ 25, Nordstrom / Bottom: Dames Curvy Midi Shorts, $ 19,99, Doel

Denim Shorts zijn altijd in stijl. Koppel die korte broek met een basisbralette voor casual weekendmiddag.

4. Bralette onder backless jurken

Navy Blue Print Backless Shift Dress, $ 50, Lulus / Inset: Hanalei High Neck Bralette, $ 28, Nordstrom

Backless jurken zijn prachtig, maar ze zijn moeilijk te dragen. Als je niet van braless wilt gaan, bereik je naar een dressy kantbralette. Dit werkt het beste als de Bralette een high-hals is, racerback-stijl – anders lijkt het gewoon als een routinehouder van de achterkant.

5. Bralette onder een blouse

Raga Summertime Fling Sheer Blouse, $ 45, Asos / Inset: Complimentary Mensen Kant Racerback Bralette

Kies een schattige bralette om te spelen onder een pure blouse. Het ensemble zal zowel chic even goed als dressy kijken zonder evenveel huid te laten zien.

6. In plaats van een cami

Moe van het dragen van full-length Camisoles onder elk shirt? Schakel over naar een Bralette voor uitstekende bescherming zonder de bulk.

7. Gecombineerd met een losse tank

Losse tops en te-shirts zijn op dit moment een edgy kledingstuk. Schakel je Balette in om uit een losse tank uit te kijken.

8. Blootgesteld onder een diepe v-hals

Stilte + Ruis Farin Deep-V Chain Strap Cami, $ 49, Metropolitan Outfitters / Inset: Uma BRALETTE, $ 29, MODA Operandi

Hoewel veel vrouwen een camisolen onder hun V-hals dragen, zal een Bralette in een snuifje doen. selecteer een kant keuze om je shirt te verfraaien.

9. Gecombineerd met partner Jeans

Voor die oh-so-casual look, integreer een delicate BRALETTE met een paar comfy-partner jeans. voeg een riem voor contrast.

10. Bralette als sexy lingerie

De ideale bralette kan verdubbelen als een stuk van sexy lingerie. Voor een zelfvertrouwen boost, kies degene die uw borst geeft een kleine lift.

Zoals met elk type van het type beha niet alle bralettes werk voor alle vrouwen. winkel rond om stijlen die het beste voor uw privé-figuur zo goed werkt als stijl smaken te ontdekken. Veel plezier stylen van je bralette!

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *