5 Super eenvoudige DIY schoonheidsproducten die gewoon

werken

Tweet

Pin

Reddit

Zak

We betalen voor gezichtsmaskers, haarhoogte, body scrub, evenals meer. Waarom niet je welverdiende dollars opslaan en het zelf doen? Het duurt maar een paar minuten, evenals je zult verrast zijn hoe eenvoudig gezicht, huid, oog, evenals haarremedies echt zijn. Voorbij zijn de dagen van het betalen van $ 15 voor een speciale haarconditioner vol met chemicaliën – probeer de natuurlijke, echte deal, en kijk precies hoe je schittert! Hier zijn 5 fantastische DIY-schoonheidsproducten om te proberen!

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

5 eenvoudig te maken, DIY schoonheidsproducten

1. Gezicht: dit masker werkt voor alle huidtypen (olieachtig, droog, normaal). Neem 1 eetlepel Griekse yoghurt (vlakte) en meng het met één theelepel honing. Mix, van toepassing op het gezicht. Laat het 15 minuten zitten en spoel dan voorzichtig.

2. Lichaam: mijn voorkeur (en prijzig!) Lichaamswasserij is een hydraterende exfoliant. Ik heb ontdekt dat ik de exact dezelfde zachte huid kan krijgen door mijn eigen lichaamswasserij te maken – neem een ​​beetje container, giet ongeveer 1/2 uur in suiker (of zout) en giet dan in olijfolie of druivenzaadolie tot het net bestrijkt de suiker / zout. Mengen. Doe mee naar de douche, verspreid het op je lichaam, wrijf voorzichtig en spoel dan. Ook fantastisch als een zelfgemaakt geschenk!

3. Haar: Voor zacht, luxueus slot, conditioneer je haar met kokosolie – laat het een paar minuten zitten en verhoog het duidelijk. Ik heb ook een buddy die het aanbeveelt het elke dag te eten als een vetvervanging voor olijfolie of elk type ander gezond vet. Hij beweert dat het zijn huid jong blijft!

4. Lips: Krijg ooit krassende droge lippen, vooral in de winterseizoenen? Net zo arm – peeling evenals verbrande lippen! Ik had een zwemcoach die me heeft geleerd dat de beste methode om je lippen te exfoliëren, is om ze droog te zijn, dan een ijsblokje te nemen en het langs je lippen te draaien. Zolang je lippen droog zijn, is het ijs ‘droog’, evenals jij “DAB” – je zult die stukjes ongewenste huid elimineren (je begrijpt degenen – ze zien er een soort van als weegschalen uit!)

5. OGEN: DIY “Komkommers” – Neem het sap van een komkommer, wees de pads in het sap omhoog totdat het allemaal doordrenkt is, evenals vies ze plat in één laag in ziplock-tassen. Mijn voorkeursuitleg voor “Waarom pads in plaats van rechte komkommer plakjes” evenals voor een wandeling met recept Bekijk Noobcook.

Heb je je eigen favoriete DIY Beauty-producten? Deel ze met ons in het gedeelte Reacties!

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *