De Goodhood X Dr. Martens 6-Eye 101 Boot herwerkt de afgelopen jaren een klassieker

, gij is onlangs in de Yeezy NSLTD Boot “Triple Black” gestapt in het streetwear-spel. Van Atmos en Bape tot stolsel en Supreme, het Britse schoenenmerk heeft zichzelf gecementeerd als een van de veel populaire schoenenafdrukken in de industrie. Voor hun meest actuele samenwerking zijn ze samengewerkt met de in Londen gevestigde Goodhood for the Goodhood X Dr. Martens 6-Eye 101 Boot, en het neemt het klassieke silhouet en verbetert het.

Aangekomen in een volledig zwarte make-up die zo heimelijk is als het wordt, wordt goedgekeurd de goedkeuring van de Doc Martens-klassieker in niets anders gedaan dan de soepelste leer. Met zes metalen oogjes voor die klassieke look, zijn schermafbeeldingen overal een knipoog naar hoe aanpasbare DM’s de afgelopen acht decennia zijn geweest.

Afbeelding door middel van Dr. Martens
Het adres van de boetiek siert de laterale hiel, terwijl contraststiksels het een kleermakerslook geven die we allemaal kennen en waar we van houden. Om het allemaal af te ronden, is “Forever” verticaal op de linkerhiel geschreven, terwijl “en ooit” aan de rechterkant aankomt, het ontwerp afrondt.

De Goodhood X Doc Martens 6-Eye 101 Boot wordt op 2 december uitgebracht bij geselecteerde retailers. Laat het ons weten als je de laatste tijd dokters rocken, en in gerelateerd nieuws is gij onlangs uitgestapt in de Yeezy NSLTD Boot “Triple Black”!

Afbeelding door middel van Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *