Flashback-mode – Hoe te dragen Pailletten

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Een les die we hebben geleerd van de onlangs gesloten New York Fashion Week is dit. Pailletten zijn terug, schat. Coach, Tom Ford, Oscar de la Renta, Michael Kors en anderen verdubbelden op de kleine glanzende schijven voor hun lente 2018-collecties.

Om de terugkeer van sprankeling te vieren, bezoeken we ons advies over styling-pailletten, voor het eerst gepubliceerde weg terug in 2010. Toen, over het dragen van pailletten, zeiden we: boven alles, blijf het stijlvol. Hier is hoe het te doen.

Hoe Pailletten in te stellen – DOS en DON’TS

Niet verdubbelen op pailletten.

Zoals met de meeste trends, is het overdraag een aanzienlijke manier niet. Ja, het is gemakkelijk om gehypnotiseerd te worden door al die shimmery pracht. Maar als je een lovertjes rok hebt, zeg gewoon nee tegen de lovertjeskoppeling en lovertjesachtige Sandalen.

Kies in plaats daarvan ingetogende klassiekers. Een zachte, kasjmierachtige trui, bijvoorbeeld, zou het even groot zijn met de hardheid van die lovertjesrok. Voeg vast gekleurde pompen toe aan de mix en je bent goudkleurig. Woordspeling bedoeld.

Toon je overdag lovertjes uiterlijk en speel je ‘s nachts op.

Je kunt pailletten dragen wanneer de zon uit is! Draag ze gewoon spaarzaam dan dat je ‘s nachts zou zijn. Ik weet het niet zeker, maar ik heb te veel pailletten gehoord bij daglichturen veroorzaakt hoornvlies in je toeschouwers en bewonderaars.

Probeer voor de dag een gepolijst gouden pailletten Cami, onder een crèmecardi met Wideleg Tan-broek en enkele monochromatisch geschikte platformpompen.

E.f.l.a. Sequin Pencil Rok, $ 49, Asos

‘S Nachts kunt u die lovertjeskokerrok of mini-jurk dragen. Hetzelfde geldt voor de lovertjes. En aangezien we op dit onderwerp zijn, mag een lovertas nooit iets behalve een koppeling of polsbandje zijn. Geen volledig lovertjes gym bags of bakken. Alsjeblieft.

Draag geen pailletten in heldere patronen of kleuren.

Een zwarte lovertjeshuls voor een vakantiecocktailfeest? Ja. Het is een fantastische kijk op de traditionele kleine zwarte jurk. Maar een Fuschia-lovertjesjurk met een poufy prom-achtige rok? Nee. Aanbiddelijk op de mannequin, maar bijna onmogelijk om uit te trekken tenzij je 17 bent en naar de SNO-bal gaat.

Pailletten op zichzelf. Paar ze niet met een felle kleur tenzij je wilt dat je kleding je een visuele aanval voor iedereen om je heen voelt. Blijf bij neutrale, effen kleuren. Dat is uw veiligheidszone.

Koop het wetende dat iedereen het zal onthouden.

Als je winkelt met kosten per slijtage, werkt een lovertjeskleding meestal niet. Je kunt een lovertjes handtas steeds opnieuw gebruiken, maar een jurk? Niet zo veel. Als u een heel seizoen van partijen heeft om door te gaan, en een beperkt budget voor feestkleding, slaat u de lovertjesjurk over, omdat iedereen zich zal herinneren dat u het feest droeg om te feesten. Je zult er ook moe van worden.

Kies in plaats daarvan een lovertjeskoppeling of lovertjes rok. Dan kunt u uw look wijzigen met fel gehure toppen en veelzijdige schoenen. Je onderscheid je voor alle juiste redenen.

Onze beste budgetvriendelijke lovertjes vindt

Marina Cap Sleeve Lace Sequin Midi Dress, $ 49.97, Nordstrom Rack

Sassy Sequin Cami, $ 39 draaien

Inc Sequin T-shirt, $ 23.73, Macy’s

Paisley en Sequin Crinkle Geweven sjaal, $ 19,97, Nordstrom Rack

ZULT JE IN OP DE PAKETINS-trend springen? Laat het ons weten in de opmerkingen!

Ben je een fan van Flashback Fashion? Je zult dol zijn op ons artikel over Norma Kamali en Budget Fashion.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *