Een betere blik op de Yeezy -toename 350 V3 ‘Alien’

Afbeelding via Forbes
Eerder deze maand hebben we onthuld dat de Yeezy toename 350 V3 ‘Alien’ binnenkort kwam. Gewapend met niets, maar zowel een mock-up als een ongelooflijk ruwe introductiedatum, was het veel meer dan voldoende om de release op te hype als niets anders dat we ooit hebben gezien. Terwijl we een kijkje van de schoen kregen tijdens het Forbes -interview van Kanye West (zoals hierboven te zien), is het sindsdien met een heleboel herwerken en stijlaanpassingen gegaan, evenals we beter kijken.

Gelekte foto met dank aan Sneaker Insiders @yzysplyLeaks en @yeezymafia, de ‘Alien’ is te zien met een digi -camo zoals Primeknit -bovenwerk, met een kleine gelijkenis met de ‘Turtle Dove’ van 2015. Hoewel de 350-lijn altijd een sokachtige structuur heeft gebruikt, benadrukt de V3 dit echt, met een middengesneden stijl en een elastische kraag die de enkel omhelst.

Afbeelding door YzySplyLeaks
Transparante secties nemen hun locatie op de zij- en mediale zijpanelen, evenals hieronder, u ontdekt een volledig herwerkte toename -middenzool. Het functioneert niet langer de geribbelde stijl die we de afgelopen vier jaar dol zijn op te doen, het kiest in plaats daarvan voor een gladde en soepele looks die veel veel meer gestroomlijnd is. Het is ook veel chunkier, met elke stap een hoop toename in de hielregio voor extreem comfort.

Volgens @yzySplyLeaks zal de Yeezy toename 350 V3 ‘Alien’ ergens in december dalen, samen met een hele reeks andere kleuren. Dit moet nog officieel worden geverifieerd door Adidas, maar we raden u aan om tot dan toe te sparen, omdat u zeker een paar van deze in uw verzameling wilt!

Wat geloof je van Ye’s nieuwste creatie? Ben je een fan van de minimalistische esthetiek? Of zou je de voorkeur hebben genomen als hij in plaats daarvan veel meer V2 -kleuren had laten vallen? Laten we begrijpen waar je aan denkt, en het op slot houden bij de enige provider voor het meest populaire fitness-instructeursnieuws voor alles wat Yeezy-gerelateerd en verder dan ook!

Afbeelding door Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *