2017 haartrends: 5 hete nieuwe kapsels om te proberen

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Haartrends cyclus net als modetrends. En als de laatste paarkoteletten door celebrity-stylisten elke indicatie zijn, is er een verse gewas van bezuinigingen die bestemd zijn om de grootste kanshebbers van dit jaar te zijn. En er is geen betere tijd dan nu om een ​​verbazingwekkende nieuwe snit te overwegen. Je weet dat je je tijd neemt die een groot beroepsbeslissing maakt – maar begin nu met het proces en je draagt ​​je game-veranderende keuze door de lente.

Haartrends: 5 nieuwe looks

1. De micro

MICHELLE WILLIAMS is al jaren het poster-kind voor PIXIE CUTS, maar de laatste tijd hebben veel loopbaanmodellen het voordeel gevolgd. Voor louter stervelingen die op zoek zijn naar een grote shake-up, of dobberde dames verslaafd aan het gaan zelfs korter, deze micro-look is de moeiteloze winnaar. Gewoon opslaan op een textuurproduct om je nieuwe ‘de beste touche te geven.

2. de bob

Korte-Haircut.com

De afgelopen twee jaar was het de lob – de enigszins A-lijn, langere bob die dezelfde strandgolftextuur van lang haar tot de collarbones bracht. Deze keer is de BOB beslist Frans gegaan met een oorsgraft, compleet met mini-pony om overeen te komen. Niet helemaal recht en niet helemaal golvend, een snelle beweging van het krultang geeft alleen de ideale curve om je van bed te brengen naar prachtig. Tres Magnifique!

3. Mid-length

Lorealprofessionel.com

Lui babes die hun lobs hebben gegroeid, zullen de trend in de lengte van de lengte waarderen. Sla de volledige snit over en ga voor een gemakkelijke afstoffen van je lagen, dus je zult niet te veel centimeters verliezen. Je kunt blijven houden met je strand Waver of Clipless Curling Wand. Losse, piekerige ringlets in beide richtingen geven deze snede de moeiteloze, ontspannen vorm die helemaal in Instagram is.

4. Lang

Haarcolor.wikia.com

Kim K. en vrienden hebben tegenwoordig hun innerlijke cher channelen, dus waarom voeg je niet bij het feest? Lange, slanke sluizen worden recht tegenover elkaar geknipt, en veel meer dan verbluffend dan ooit. Of het nu gaat om uw natuurlijke lengte of u moet de hulp van extensies inschakelen, u wilt een geweldige stijltang bij de hand hebben om deze snijvloemen en glanzend te houden.

5. Krullen

Omarm uw krullen en versterk het volume met een volledige vorm van de schouderlengte die het gezicht keert. pick-up curl-conditioning producten en een diffuser post-cut te temmen en dan verlevendigen groot, bouncy textuur. Resultaat: je hebt die gewoon-van-de-salon op de reguliere blik.

Welke van deze haartrends is uw must-try lijst? laat het ons weten!

Gelieve dit veld emptyGet begroting Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox of spam-map om uw inschrijving te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *