Gebrokenwit heeft officieel de rode zip-stropdas

officieel ingediend, er zijn veel elementen die Virgil Abloh’s off-wit merk zo iconisch maken. Van de gedeconstrueerde ontwerpen naar de geciteerde tekst, wanneer u een sneaker met een van deze ziet, weet u meteen dat het komt van het Milaan-gebaseerde mode-label. Een ding dat ook handtekening is aan de sneakers van Abloh is de rode zip-stropdas, en na een lange juridische strijd, is dit nu officieel handelsmerk gemaakt door gebroken wit.

Gebroken wit begon het zip-stropdas in zijn ontwerpen in 2016 te gebruiken. In hetzelfde jaar dienden ze er een handelsmerkaanvraag voor. Dit werd in 2018 geweigerd door de advocaat Linda M. Estrada te onderzoeken die verklaarde dat ze nutitems zijn, citeren “functionele materie kan niet als een handelsmerk niet worden beschermd.” De kleur rood was ook voor veel geschil omdat het blijkbaar “niet inherent onderscheidend.”

Off-White Toen togde en argumenteert dat ritssluitingen niet strikt functioneel zijn als ze zijn “noch absoluut noodzakelijk noch belangrijk voor het doel van producten.” Het merk volgde in de late-2020-vermelding: “De advocaat van het onderzoeken heeft geen bewijs geleverd dat een ander modemerk gebruikt, of ooit heeft gebruikt, een rode zip-stropdas op deze manier. Het verlenen van een registratie voor het merkteken van de aanvrager niet Merken in het nadeel, behalve dat het concurrenten zou stoppen met handelen op het significante staat van aanvrager. ”

Nu, een hele zes jaar na off-wit die oorspronkelijk werd geprobeerd om de rode zip-stropdas te handhaven, ging de aanvraag eindelijk op 29 maart. Het papier verduidelijkte in detail de bepaalde vorm en positionering van zijn ZIP-stropdas zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Dit is een substantiële overwinning voor het bedrijf, net als het helemaal stopt andere merken om ze te imiteren. Met dat gezegd, het is triest dat de late Virgil Abloh hier niet meer bij ons is om deze overwinning te ervaren. Laten we weten wat je hiervan vindt, en in verwant nieuws, de off-white x nike luchtmacht 1 “groen” is onlangs onthuld!

Afbeelding door middel van USPTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *