Een betere blik op Kanye West’s Nike Air Yeezy 1 Wear Test Sample

Kanye West’s Adidas Yeezy -lijn loopt vandaag misschien voorop in de sneakercultuur, maar zijn legendarische Nike Air Yeezy 1 Silhouette zal altijd in de Sneaker Hall of Fame blijven . Langdurige verzamelaars zouden de kleuren van het model begrijpen, nu allemaal een gekke wederverkopenprijs halen, hoewel dit jaar werd gemeld dat een 1-van-1 Nike Air Yeezy 1-monster die u tijdens de jaarlijkse Grammy Awards 2008 heeft gebruikt, heeft aangeboden voor $ 1,8 miljoen. Naast dat je denkt dat dit het enige paar is dat Mr. West in de winkel had, hebben we nu een betere blik op een nooit eerder geziene Nike Air Yeezy 1 Wear Test Sample.

Gelekt door betrouwbare Libanese sneaker insider @mc1skrs, deze slijtest test nike air yeezy monsters verschijnen zonder een voorvoetriem, in tegenstelling tot de “Blink”, “Zen Gray”, evenals “net” iteraties. De Sneaker -monsterverzamelaar gaf ook aan dat Kanye zelf de riem afsneed om te zien hoe het silhouet eruit zou zien zonder.

Voor diegenen die nieuw zijn in het spel, is de functie van slijtagetestmonsterschoenen om de specificaties te analyseren voordat ze de winkels raken – dit omvat een test over kleuren, constructie, comfort, evenals duurzaamheid. In deze slijtagetest Air Yeezy 1s nodigt de schone witte geperforeerde lederen basis heldere tinten uit om een ​​vleugje contrast te bieden door de kragen, middenvoetelementen en rubberen buitenzool.

Of deze nu voor het oprapen zijn of niet, het verkopen van uw huidige sneakercollectie is niet voldoende om de aftermarket -kosten van het Nike Air Yeezy 1 Wear Test -monster te dekken. Hoewel, als je geen releases met hoge verwarming uit de Yeezy-collectie van Kanye wilt missen, houd het dan hier het beste op de beste tijden! In Associated News is dit je beste look tot nu toe bij de Travis Scott X Nike Air Max 1 “Wheat”.

Afbeelding door MC1SKRS

Afbeelding door MC1SKRS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *