Kerwin Frost x Adidas wordt vreemd met dit nog geïnspireerde tracksuit

“Is Kerwin Frost goed?” is normaal gesproken de allereerste geloofde dat dit betrekking heeft op onze hoofden wanneer we de huidige ontwikkeling van de in Harlem geboren DJ zien. Na het produceren van de speciale “Superstuffed” Superstar in augustus, is Kerwin terug wanneer hij opnieuw met zijn meest recente baan – de drie strepen: de YTI -trainingsuit.

Bestaande uit zowel een track top als tracksuitbodems, werkt dit meest actuele gebruik samen om een ​​volledige verschrikkelijke sneeuwpopuit optreden te produceren. De stukken zelf zijn gemaakt van polyacryldebonden in nepbont van zowel “atletisch blauw” als witte tinten. Bij betere inspectie kunt u ook de handtekening van Adidas, evenals het beroemde Trefoil -logo op de benen, armen, afneembare kap, borst- en mid -sectie -sectie.

Afbeelding door middel van adidas
De in vorm van beide kleding is zowel groot als ondanks de ruw ogende buitenkant van het kledingstuk, het is zowel zacht als comfortabel. Dus of je nu je volgende Halloween -kleding probeert te vinden of van plan bent om naar de Himalaya te verhuizen, je kunt het tenminste comfortabel doen.

Beide stukken worden nu de website van Adidas aangeboden met de beste detailhandel op £ 315 en de bottoms £ 270. In ander nieuws kwam Kaws X Human terug voor hun derde samenwerkingscollectie.

Afbeelding door middel van adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *