Flashback Fashion – Precies Hoe: de 1920S Mod Hairstyle

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Het ’20-geïnspireerde Mod-kapsel is fabelachtig chic, is het niet? Het beste deel is dat je met een of andere oefening dit kunt kloppen ” doe thuis. Je verplicht de gel, mousse of haarcrème van je keuze, een groot deel van Bobby-pinnen, decoratieve clips en een kam. Deze look is verre van rommelig of zorgeloos, dus zorg ervoor dat alle zogenaamden die je aan het werk hebt gestopt terwijl je werkt. Hier is hoe.

De 4-Step MOD-kapsel

1. Maak twee unieke secties

Begin met vochtig, handdoekgedroogd haar. Gebruik een gulle hoeveelheid gel, mousse of crème om een ​​hold aan te bieden, maar zorg ervoor dat het geen quick-setting of droogsoort is. Kam het product met je haar van de hoofdhuid naar de uiteinden. Maak gebruik van je kam, maak een deel van je linkeroor naar je beste en beschermde het voorste gedeelte uit de weg. Kam de achterkant van je nek en zorg ervoor dat je haar volledig vrij is van klitten.

2. Twist evenals pin, vanaf de achterkant

Het nemen van kleinere stukjes van de achterste gedeelte, begin met draaien en krullen met uw handen, met behulp van Bobby-pinnen om ze plat op de achterkant van je hoofd te beschermen terwijl je gaat. De techniek is om ze eruit te laten zien als een strak bun van kleinere krullen.

Gebruik ook alleen als talloze pinnen als u absoluut nodig hebt. Het product dat u gebruikt, moet u helpen in de locatie zonder dat u een hoofdpijn nodig hebt.

3. Houd het draaien evenals pinning

Blijf werken, sectie door sectie, weven en de stukken samen lussen en op zijn plaats bevestigen. Je kunt stukken onder andere stukken stoppen, evenals wikkelen in elk type richting. Er zijn hier geen regels, dus heb er plezier mee. Zolang je de vliegers weghoudt, ben je goud.

Als je veel haar hebt, zie je veel meer volume aan de achterkant. Dunner, korter haar zal een platterige stijl creëren. Je mag de hulp van een buddy vereisen om ervoor te zorgen dat het haar je pinnen bedekt, maar het eindresultaat zal nog steeds verbluffend zijn.

Wanneer alle stukjes van het achterste gedeelte veilig zijn, bereidt u voorbereid op het verplaatsing op de voorkant.

4. Stijl de voorkant

De voorste gedeelte is vergelijkbaar met vingergolven. Ten eerste, deel het voorste gedeelte enigszins dieper dan jij typisch. Begin met de zijkant die veel meer haar heeft, evenals het achteruit kammen. Locatie een decoratieve clip in je haar om die sectie op zijn plaats te houden.

Neem vervolgens het exact dezelfde deel van het haar, net voorbij de clip en kam het naar voren. Draai dan het haar terug in een enorme golf over je tempel. Beschermde het net achter je oor met nog een of twee decoratieve clips. De rest van die sectie kan worden geweven in de back-stijl en beveiligd met routine Bobby-pinnen.

Voor de andere kant, trek gewoon je haar weer strak uit je gezicht, evenals beschermd in de rug. Vergrendel het allemaal op locatie met een afwerkingspray en stap terug voor een kijkje in de spiegel. Glimlach naar je handwerk en ga de deur uit als een mod chic godin met je nieuwe kapsel.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *