Spring Charm Trend: krijg de glossy deksels look

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Glitter? We krijgen dat de sprankeling iets is waar je uit kunt groeien. Maar glans? Het is de glans die echt geen leeftijdsgrens kent. Hoewel we de glanzende look al hebben gezien, neemt u de afgelopen jaren, evenals weelderige lippen, evenals weelderige lippen, we zijn blij om te melden dat deze keer deze keer weer in een enorme methode is voor de lente: over de deksels. Dat is het beste de glanzende, glanzende look die zowel de jukbeenderen als de boog van Cupid speelt is nu topping-pigment-verpakte deksels, waardoor je gemeenschappelijke schaduwroutine met een natte en het wilde oppervlak is dat oh zo fitting van het seizoen is.

Twee stappen naar glanzende deksels

Veteraan Make-upartiesten hebben allerlei trucjes gehad voor het opnieuw maken van die vers-van-A-DIP-glans op het gezicht, evenals lichaam van hun modellen (allemaal de transformatieve bevoegdheden van vaseline en jellies). Maar de patroonstalvers van vandaag kunnen de felbegeerde glanzende deksels kijken door een nieuw gewas van producten die in het bijzonder voor het gezicht zijn geformuleerd, evenals oog. Evenals dat betekent geen experimenteren of wingen het om die ideale dauwkeurige look evenals geen kleverige puinhoop te krijgen. Uw high-impact, Instagram-waardige glanzende oogschaduw is zo eenvoudig als dit:

Breng je schaduw aan. Selecteer zowel donker als opmerkelijk of zacht als naakt, maar stuur duidelijk van glitter.
DAB op een glans ontworpen voor het gezicht en / of de ogen. Zie onze top twee picks hieronder.

Tip: als de glans raar of zwaar voelt als je knippert, voorkomen gewoon de vouw van je deksel wanneer je het toepast.

En zo, je hebt een jeugdige stroom die iemand kan waarderen. Of u nu in high-impactpigmenten of de schoonmaak- en naaktstijl houdt, een kleine DAB van glans gaat een lange methode om u een engelachtige, dewij te geven voor alle dromerige dagen van de lente.

Glanzende deksels must-haves van $ 7

Melkmake-up gezicht glans, $ 20, Sephora

Runway-Favoriete bedelmerken zoals melkmake-up staan ​​op de voorgrond met deze multi-tasking face-glans. U kunt dit product op uw deksels, jukbeenderen en zelfs uw lippen gebruiken om uw beste functies te markeren.

U kunt ook goedkope dupes ontdekken door Cult-Classic Drugstore-merken zoals NYX Cosmetics. Bij slechts $ 6,99 stelt de NYX-deksellak minder terug dan de lunch! Een DAB of twee hiervan zal uw dekselkleur verbeteren en u de hoogglans uitstralen die u verliest.

Nyx deksel lak, $ 6,99, Ulta

Of je nu briljant bent, zowel briljant als vet of prachtig, en het glanzende deksel is een charmepatroon dat met elke stijl werkt. Heb je het geprobeerd? Laten we het begrijpen in de opmerkingen.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *