Dichtbij met de niet-uitgebrachte off-White X Nike Air Force 1 “MCA”

In januari kregen we een zeer korte blik van de niet-vrijgegeven Off-White X Nike Air Force 1 “MCA” tijdens de FW20-show van Louis Vuitton op Paris Fashion Week. Geïdentificeerd op de voeten van Virgil Abloh zelf, combineerde het zijn luchtmacht 1 en dunk low collabs allemaal in één, wat resulteerde in een opvallende esthetiek die nog nooit eerder is bereikt. Dankzij stadiongoederen komen we nu van dichtbij en persoonlijk met de langverwachte samenwerking!

Afbeelding door middel van stadiongoederen
Aangekomen in de kenmerkende gewaagde blauwe tint van de “MCA”, is de bovenkant gemaakt van een glad mat leer, terwijl een metalen zilveren Nike swoosh over de laterale en mediale zijpanelen glijdt, compleet met de gedeconstrueerde stiksels die we allemaal kennen en liefhebben. Zoals eerder opgemerkt, speelt Abloh’s dunk een belangrijke rol in dit speciale ontwerp, waardoor het wordt geïnfuseerd met een zigzagzagersysteem dat is geïnspireerd door wandelschoenen.

Een schone witte hieltabblad is rond de achterkant met naast-no-branding, en beneden hieronder is de lucht middenzool volledig zwart, het “Air” -motief dat de hiel siert, waardoor de onschadelijk off-White X Nike Design wordt voltooid .

Afbeelding door middel van stadiongoederen
Op dit moment zijn er geen plannen voor deze gebroken witte X Nike Air Force 1 “MCA” om een ​​openbare release te krijgen, dus zorg ervoor dat je deze vergrendeld houdt bij de enige verkoper voor het geval er iets verandert. Laat ons weten wat je van deze schoen vindt, en in gerelateerd nieuws, veel meer release-info is net opgedoken voor de gebroken witte X Nike Air Force 1 “University Gold”!

Afbeelding door middel van stadiongoederen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *