De droom van een Midzomer Shoenista: Sam & Libby voor doel in mei 2013

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

De winter is nauwelijks ingesteld, en toch zijn we al de modevooruitzichten van het zomerseizoen. Hoewel we het serieus haten om het (mode) pistool zoveel te springen als de volgende persoon, kunnen we het niet helpen, maar voelen giddy over de aankondiging van het doelwit van een exclusief partnerschap met schoenenhubby-en-vrouw team Sam en Libby Edelman. Ze maakten deel uit van onze schoenenrekken tijdens het opgroeien in de late jaren 80, dus elke mogelijkheid om het jaar oude merk opnieuw te bezoeken, verdient zeker een welkomstmat. Plus, wanneer een goed geliefd merk zoals SAM en Libby “verhoogde ontwerpen” en “viering van hedendaagse mode” belooft, weten we dat ze van plan zijn te leveren.

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

We denken niet dat het partnerschap veel van een fantastiek is – immers, Sam & Libby staat bekend om zijn betaalbare assortiment alledaagse schoenen met een duidelijke ontwerper aantrekkingskracht. In feite denken we dat de Powers-To-To-To-Shoe Company geen betere markt konden hebben voor hun schoenmerk Relaunch: Target is in de loop van de jaren synoniem voor uitstekende ontwerper-massale marktcapsule-collecties in de loop der jaren. Het beste gedeelte? Target zegt dat het partnerschap aan de gang is, dus de kansen zijn geweldig dat we het merk in de oogwinkel van de stier lang na de zomer zullen zien gekomen en verdwenen.

De SAM & LIBBY voor de doellijn is gepland voor een afgifte van mei 2013. Het verwachte prijs begint op slechts $ 24,99 en biedt 20 stijlen van schoeisel, variërend van sandalen en flats naar patroonwiggen en pompen.

Target belooft monsters van de collectie dit aankomen januari, en we zullen ze zeker delen met de lezers zodra ze beschikbaar zijn.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *