Gucci X Het Noord-gezicht onthult de tweede golf van hun samenwerking

na het verzenden van een schok door de modewereld in december 2020, Gucci X Het Noord-gezicht is terug en klaar om zijn tweede aanbod van uitloper goederen te presenteren. Vergelijkbaar met de eerste collectie, heeft dit assortiment een excentrische reikwijdte van stijlen, die allemaal op zoek zijn naar ’70s mode voor inspiratie.

De collectie zelf werd eerder deze maand eerder geplaagd en omvat alle bovenkleding-nietjes die we zouden verwachten van een link van deze omvang. Klaar-te dragen, accessoires, schoeisel en zelfs bagage zijn te zien in dit bereik, prominent geaccentueerd door het gebruik van het 3-streep-logo van TNF, samen met Gucci’s handtekening monogramprint.

Afbeelding via Gucci
Opvallende toevoegingen van deze uitgebreide collectie omvatten reimagined-versies van de tijdloze NUPTSE-jas van het North Face, All-over Monogram Print Dungarees, tweekleurige jersey en fleece trainsuits en mountain-print hoodies en T-shirts.

Afbeelding via Gucci
Elders zien we een verscheidenheid aan accessoires die zowel nuttig met een overvloed aan stijl koppelen. Uitstappen onder het bereik, zien we een cilindrische zak optimaal voor het dragen van kleinere flessen met water. Dit stuk wordt geleverd met een all-over monogramprint, evenals een fel oranje schouderriem.

Voor alle Europese lezers ziet het eruit als deze collectie is mogelijk een stoere agent omdat alleen beperkte items vanaf midden januari op Gucci’s Website beschikbaar zijn. Het volledige assortiment zal worden gezien in pop-ups in Tokio, New York, Aspen, Chicago, Toronto en Beijing. In ander nieuws, de Supreme X Timberland X MLB / New York Yankees Field Boot release morgen.

Afbeelding via Gucci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *