De Air Jordan 5 “Raging Bull” krijgt ten slotte een heruitgave-datum!

In september meldde de enige verkoper dat de legendarische Air Jordan 5 “Raging Bull” een comeback maakte. Oorspronkelijk uitgebracht als onderdeel van de DMP “Raging Bull” -collectie uit 2009, was het een van de beroemdste kleuren van het bepalende momentenpakket van Michael Jordan. Nu, meer dan een half jaar later, hebben we tot slot een heruitgave -datum – en het is zoveel eerder dan we eerder hadden verwacht!

Net als de OG, wordt de “Raging Bull”, of de “Toro Bravo” als het zo liefdevol bijgewerkt, overal in Strong Red Suede klaar. Witte pasvorm samenpanelen siert zowel de zij- en mediale zijpanelen, terwijl zwarte accenten aan de oogjes een afgezwakte esthetiek bieden. Een grote 3M -tong biedt de schoen die traditionele Air Jordan 5 -esthetiek, evenals deze is bovendien geborduurd met een groot Jumpman -motief.

Afbeelding door middel van Nike

Afbeelding door middel van Nike
Net onder de voet ontdek je een volledig zwart -out Nike Air -middenzool die een eerbetoon is aan de Jets uit de Tweede Wereldoorlog, en dit is bekleed met een ijzige blauwe rubberen buitenzool voor een vleugje contrast. Een toggle -schakelaar geeft die handtekening AJ5 -look uit, en alles af te ronden is het nummer “23” dat is een knipoog naar het Jersey -nummer van MJ.

Aangekomen in een houten board -printschoenendoos die bij het originele paar werd geleverd, is de Nike Air Jordan 5 “Toro Bravo” klaar om op 10 april een triomfantelijke comeback te maken! Laten we begrijpen of u dit dit seizoen aan uw persoonlijke collectie toevoegt, evenals in Associated News, de Air Jordan 5 “Bluebird” daalt later dit jaar!

Afbeelding door middel van Nike

Afbeelding door middel van Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *