De Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide is nog een grote release die deze maand komt

, maak je voorbereid op een kostbare maand, omdat september net zoveel vormt als een chaotische voor sneakerheads. Niet alleen krijgen twee gehyped Yeezys een grote aanvulling, maar Pharrell Williams onthult nog een, meer in de war. Volgens een recente Insta Publish via Sneakernstuff, is de Pharrell X Adidas Solar Hu Glide misschien van jou in iets minder dan een week!

De recente Afro Hu NMD -collectie van Pharrell was niet precies een brullend succes – maten zijn nog steeds online via een aantal retailers. Die underwhelming introduceert echter niets weg van deze gloednieuwe HU-collectie.

Met een build die niet ongelijk is aan de ultraboost, is deze fitnessinstructeur allemaal samen gestroomlijnd. De stijlvolle esthetiek toont een dikke gestructureerde primeknit over de bovenkant. Een volledig vetachtige stijl legt alle nadruk op het coole gebruik van kleuren. Zoals je zou verwachten, kiest Pharrell voor iets boeiender dan de norm. Kleurblokkering wordt overal gebruikt, evenals een groot HU -logo -functies voor de tong.

De Pharrell X Adidas Solar Hu Glide pre-releases via Sneakernstuff Paris op zaterdag 8 september. Zou dit suggereren dat een bredere introductie voor het einde van de maand plaatsvindt?! Houd het vergrendeld aan @thesolesupplier en we geven een bevestiging zodra het doorkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *