De civiele X Nike SB Dunk Low “Thermography” -aanpassingen kleur met warm

eerder dit jaar, we kregen een voorproefje van de civiele X Nike SB Dunk Low, hoe bit we begrepen dat het een techniek had in de mouw . Toen vroege opnamen in mei lekten, was het een gewoon zwart paar dat eerlijk was saai, maar nu lijkt het erop dat het een wijziging van de kleur met warmte zal!

Gemaakt in samenwerking met de gerenommeerde Berlin Skate Shop, is de “Thermography” gemaakt van een volledig lederen gebouw dat in een volledig zwarte tint is gedompeld. Een Nike Swoosh glijdt over de laterale en mediale zijpanelen, terwijl een subtiel maar opvallend “civiele” label ook rond de hiel kan worden ontdekt.

Zoals de video hierboven laat zien, stelt de dunk laag zodra je de hitte in gaat, onmiddellijk een warme kaart geïnspireerd onder laag. Hoewel dit absoluut niets nieuws is als het sneakers betreft, is het nog nooit eerder geïmplementeerd in de prominente skateschoen, dus om te stellen dat we meer dan gehyped zijn, is op zichzelf een understatement!

Op dit moment wordt niet veel anders begrepen over de civilistische X Nike SB Dunk Low “Thermography”, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige provider voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Laten we begrijpen wat u van dit idee gelooft, en als u hier bent, kunt u ook in de buurt komen van de Nike SB Dunk Low Pro “Elephant”!

Afbeelding via golfgod_thelegend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *