De Sellout Air Max 270 ‘Dusty Cactus’ van vorig jaar is gewoon bij Nike UK

van alle gedenkwaardige releases uit 2018’s Air Max Day-vieringen, er was een nieuwkomer die veel innovatiever was dan de rest. Op het moment, de AIR MAX 270 bevatte Nike’s grootste hakluchteenheid. Het was een schoen die meteen sneakerperheads brengt voordat hij gezag kreeg als een straatkleding-nietje.

Nu, meer dan een jaar later, en een van de eerste en meest populaire stijlen die zijn gelanceerd, gewoon bij Nike UK opnieuw toegewezen!

De Nike Air Max 270 ‘Dusty Cactus’ was een eerbetoon aan de beroemde Air Max 93 met dezelfde naam.

Net als die retro-trainer, levendige hits van turquoise-functie naast een witte en zwarte bovenkant. Dat is waar de overeenkomsten eindigen, omdat de AM270 ook state-of-the-art materialen en een futuristisch construct beschikt. Het begint allemaal met die 270-graden van demping die overeenkomt met het comfort van een geperforeerde neopreenbovenkant.

Opnieuw beschikbaar in een full-size-run, de ‘Dusty Cactus’ sluit zich aan bij verschillende andere volledig nieuwe stijlen. Bekijk die hier en blijf vastgelijmd aan @thesolerestocks voor meer van de beste sneaker-waarschuwingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *