5 Waterdichte mascaras die u nodig hebt van deze zomer

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Of je nu je innerlijke strand Godin channelt of jezelf niet kunt vertrouwen om een ​​traan of twee te werpen op de bruiloft van je beste vriend deze zomer, je hebt waterdichte mascara nodig om je door de uitdaging te zien. Het is de aard van het beest Kom de zomer, wanneer warmte en vochtigheid hun best doen om het Glam-gezicht ongedaan te maken dat je zo zorgvuldig wordt toegepast in de ochtend.

Aan de redding kom een ​​hoop waterdichte mascara’s die zijn geformuleerd om te blijven, wat de dag ook kan brengen. De beste versies zullen je wimpers niet uitdrogen. Wat ze zullen doen is overuren om dezelfde resultaten te creëren die u vraagt ​​van uw conventionele mascaras – denk het belangrijkste volume, de krul en de lengte die uw look transformeren met een eenvoudige sweep van de borstel. Hier zijn vijf waterdichte formules die je niet teleurstellen.

5 waterdichte mascaras voor zomer

1. Eyko Sport Waterdichte mascara, $ 26

Voor veel vrouwen is Eyko Sport Mascara degene. Het tikt alle dozen aan – het is langdurig, whash-mollig en perfect voor alles op je agenda, of je nu naar de sportschool of luift door het zwembad in de tropen. Het werkt als een droom, zelfs als je ondergedompeld bent in het water!

2. MAYBELLINE LASH Sensational Waterproof Mascara, $ 8,99

Soms is al je make-upcollectie nodig een beproefde en echte klassieker. MAYBELLINE LASH Sensational’s Claim op roem is het vermogen om elke wimper tot in de perfectie te coaten, zonder de Telltale-klonten die meestal uw geheim weggeven aan opmerkelijke ogen. Zelfs een enkele vacht zal de truc mooi doen, vooral op die relaxte dagen dat je gewoon iets nodig hebt om je look wakker te maken.

3. Tarte lichten, camera, spatten ™ waterdichte mascara, $ 23

Een waterdichte mascara die in de regen blijft en je wimpers voedt, is zeker een tweede blik waard. Je blijft terugkomen voor meer dankzij de verzachtende ingrediënten die voorkomen dat de problematische brittleeness soms geassocieerd is met andere waterdichte formules. Tarte lichten, camera, spatten waterdichte mascara is ontworpen om tegelijk te krullen en te verlengen, waardoor je het oog uit je dromen kunt bereiken.

4. Pacifica Aquariance Gaze Waterbestendig Lange Lash Mineral Mascara, $ 14

De zomer is de tijd van het jaar om met kleur te experimenteren en een paar van die tinten werkt die je misschien niet normaal in je uiterlijk draagt. Case in punt: het levendige blauw van Pacifica Aquarian Glaze breekt de mal met zijn eenvoudige vermogen om vermoeide oog te wekken en een leuke schaduw voor de mix te introduceren. De veganistische formule bevat hydraterende kokosolie om de gezondheid van uw wimpers te beschermen.

5. Clinique High Impact ™ Waterdichte mascara, $ 18

Met een natuurlijke afwerking die perfect aanvult een moeiteloze zomerlook, is Clinique High Impact Waterdichte formule bij uitstek geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Overweeg het een opheffend toevoeging aan je make-uptas. Grijp het als je je oogmake-up in een haast doet en wil iets betrouwbaars om de look te voltooien.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *