Nog een Yeezy verbetert 350 V2 ‘Glow in Dark’ kleur net gelekt!

Eerder deze maand hebben we onze eerste blik op de Yeezy verbeterd 350 V2 ‘Glow in Dark’. In tegenstelling tot iets anders op de markt, deed het denken aan Yeezy van 2016 750 ‘lichtgrijs’, met een felgroene middenzool die in het donker verlichtte. Nu is een gloednieuwe ‘Glow In Dark’ -kleur opgedoken en we zijn meer dan gehyped!

Gekleed van hiel tot teen in een rekbare primeknit, de toepasselijk genaamd ‘Glow in Dark Pt. II ‘is geschilderd in een felroze kleurenschema dat dit seizoen zeker de kop zal draaien. Net als het ‘Static’ van vorig jaar en het ‘speciale release’ pakket dat vorige maand is gedaald, maakt deze kleurway gebruik van een transparante zijstreep – een functie waarmee sneakerheads hun sokken kunnen buigen.

Dikke touwveters binden de schoen aan elkaar, en beneden hieronder is er een glow-in-the-dark tussenzool aanwezig, een volledige verbetering van de volledige lengte die dragers met verbazingwekkend comfort en onvergetelijke demping met elke stap levert.

Op dit moment is er vrijwel niets anders bekend over de Yeezy verbetering 350 V2 ‘Glow in Dark Pt. Ii ‘, maar als de geruchten waar zijn, moeten ze ergens in juni vallen. Laat het ons weten als je een paar voor je verzameling pakt, en terwijl je hier bent, kijk dan zeker naar de volledige Adidas Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *