Hier is uw kans om het einde te combineren. X Adidas Yung 1 ‘sfeer’

Leverancier van luxe herenkleding en trainers met een hoog verwarmen, eindigen. Kleding is terug met nog een andere elegante samenwerking. Ze bundelen de krachten met Adidas en geven dit seizoen een verfijnde kleur aan tegen de Yung -1 – een trending silhouet dat hulde brengt aan de beroemde Falcon Dorf.

Bekijk het einde van dichterbij. X Adidas Yung 1 ‘Atmosfeer’ en meld u aan door middel van einde. Lanceert voor uw kans om te cop.

De lichte kleur van blauw en grijs gezien aan de rand van de atmosfeer van de aarde levert de inspiratie voor deze coole Yung-1. Deze simplistische kleur is ronduit opvallend met een look die lijkt over te gaan van groen naar blauw in verschillende lichten. Secties van aszilver en grijs zijn verspreid als een subtiele hint voor rollende wolken.

Het einde. X Yung 1 heeft een premium gebruik van nubuck en gaas. Een torsiesysteem bevindt zich onder de voet en een vernieuwde tussenzool die dat extra beetje hoogte belooft.

Meer verkopers worden verondersteld deze stijl te lanceren na de loterijrelease. Blijf op de hoogte voor nieuws over die bredere release en zorg ervoor dat u enkele van de andere Yung-1- en Yung 96-stijlen bewondert die nu beschikbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *