Kim k plaagt yeezys voor kinderen, waaronder glow-in-the-dark colourways

, houd de telefoon vast. In december hebben we onthuld dat Yeezys dit jaar voor kinderen werden gemaakt, en nu is Kim K zelf naar Instagram -verhaal gegaan om dit te plagen, en we zijn meer dan gehyped!

Met de 700 V2 ‘Triple Black, de 350 V2’ Static ‘, en de 350 V2’ Black Friday ‘, onthulde mevrouw Kardashian-West ook niet één, maar twee glow-in-the dark colourways! Deze exclusieve modellen werden in augustus vorig jaar geplaagd en blijkbaar zijn ze gemaakt omdat North West een paar wilde! Net als de ‘statische’ hebben deze levendige sneakers een transparante streep die de zijpanelen neerschiet die tegenwoordig een van de grootste sneakertrends lijkt te zijn.

Volgens Kim K zullen de gloednieuwe kinderen Yeezys “zeer binnenkort” beschikbaar zijn. Op dit moment is er geen nieuws over de vraag of de gloed-in-the-dark versies beschikbaar zullen komen voor volwassenen, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige verkoper voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! In gerelateerd nieuws is de Yeezy verbetering 350 V2 ‘speciale release’ daalt deze maand – maar er is een vangst!

Als je erover denkt om een ​​aantal gloednieuwe Adidas Heat te hanteren, bekijk dan de stroom hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *