De BAPE X Reebok Club C toont het gerenommeerde Star Logo

Reebok heeft gedurende 2020 een uitstekende comeback gemaakt en lanceert verschillende samenwerkingen met een hoog verwarmen die de ogen van talloze sneakerheads over de hele wereld hebben getrokken. De meest recente grote naam om de krachten te bundelen met het merk is een badende aap (of BAPE), het zeer begrensd Japanse streetwear-label van NIGO.

Het duo werkt samen om een ​​samenwerkingsopname van de club C Silhouette te bieden die het kenmerkende sterlogo van BAPE toont, bijna identiek aan dat gezien op de AF1-achtige Bapesta-sneaker! We hebben een vroege op-voet look met dank aan betrouwbare sneaker-bron @ankeekicks, dus lees verder voor meer informatie!

Afbeelding door Yankeekicks

Afbeelding door Yankeekicks
Het paar is gemaakt van soepel leer voor een vintage-stijl look en uitgedost in een schone witte kleurwegen voor een uitgekleed gevoel. Dit wordt snel in contrast met de dynamische kleurrijke camouflage -ster -logo’s geplaatst over zowel de laterale als de mediale zijden. Elk logo is een andere kleur, met blauw, rood, groen en paars, allemaal verschijnen.

Dit wordt aangevuld met het gerenommeerde aaphoofdlogo van BAPE op de tong voor een direct herkenbare touch met dubbele merk. Een rubberen middenzool in retro-stijl verbergt veel demping om ervoor te zorgen dat dit solide alledaagse kloppers zijn, terwijl het sportlogo van Reebok gemakkelijk aan de zijkant van de tussenzool is geplaatst.

Afbeelding door Yankeekicks

Afbeelding door Yankeekicks
Als je al in de gaten bent gericht op de komende Bape X Reebok Club C, moet je nog iets langer strak zitten. Er is geen officiële releasedatum aangekondigd voor het paar, maar we zouden ze begin 2021 verwachten te zien. Blijf hier opgesloten bij de enige provider voor al het meest recente nieuws en updates over dit paar en dus nog veel meer! Terwijl je hier bent, bekijk je de Stussy X Nike AF1 die morgen vrijgeeft!

Afbeelding door Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *