Een jongere CUDI X Adidas Partnership is in de maak

Na het ondertekenen van Childish Gambino en Beyoncé, is Youngster Cudi nu officieel onthuld als de nieuwste Adidas Brand Ambassador! Terwijl het multi-hyphenaat vorig jaar samenwerkte met de drie strepen voor een TRESC-run samenwerking, zal dit partnerschap een volledig afgestemde collectie functioneren die mogelijk op gelijke voet staat met het huidige bereik van Kanye West.

Posters onthuld in het weekend, zijn posters gepleisterd in Los Angeles, Miami, evenals New York met een vrouwelijk hoofd in blauw met een brandende maan die de bovenste helft van het gezicht vormen. Onderaan is een webadres dat linkt naar adidas.com/kidcudi aanwezig, waar u de meest recente informatie en indicatie zoveel kunt ontdekken als updates.

Op dit moment wordt er nog veel anders begrepen over de samenwerking tussen jongere CUDI X Adidas, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Gelooft u dat hij zal werken aan huidige silhouetten of een volledig nieuwe sneaker produceert? Laten we begrijpen wat u gelooft, zorg ervoor dat u de volledige Adidas Sneaker Range bekijkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *