Easter Vibes Feature op de Nike Dunk Low “Free 99 Black”

Nadat we eerder deze week een zeer korte glimp van de “gratis 99 witte” hebben gekregen, bekijken we nu de Nike Dunk Low “Free 99 Black” En het sijpelt uit met paasvibes. Het nieuwste niet -overeenkomende meesterwerk om van het merk Beaverton te komen, hier is alles wat we tot nu toe weten!

De “Free 99 Black” werkt op een zwarte lederen basis en is heel anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Met een veelkleurig mengsel van blauwe, groene, roze en gele accenten resulteert het in een ultra unieke esthetiek die zeker de hoofden zal draaien waar je ook gaat. Terwijl de rest van de Dunk Low kiest voor een mooi pastelkleurige palet, wordt de Swoosh gedaan in een “pure chocolade” tint als een knik terug naar de Pasen Inspo.

Afbeelding via Yankeekicks

Afbeelding via Yankeekicks
Als je je focus hieronder verlicht, zul je een frisse witte tussenzool vinden die is bekleed met een sliter van tandvleesrubber, en hoewel je ze niet in deze opnamen van @ankeekicks kunt zien, gaat de Nike -schoen vergezeld van een paar aangepaste inlegzolen die zijn die zijn die zijn Versierd met “gratis 99” branding, het afronden van de asymmetrische esthetiek.

Zorg ervoor dat je het heel snel aankomt, zorg dat je het op slot houdt bij de enige leverancier voor meer informatie over de Nike Dunk Low “Free 99 Black” terwijl het zich ontwikkelt! Laat ons weten wat je van deze gekke kleur vindt, en terwijl je hier bent, kun je net zo goed van dichtbij komen met de door Ford GT40 geïnspireerde Nike SB Dunk Low “Club 58”!

Afbeelding via Yankeekicks

Afbeelding via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *