Een te voet kijk naar de Japan-exclusieve N.E.R.D x Adidas Originals NMD Hu

Eerder deze zomer onthulde Pharrell Williams en Adidas Originals de Japan-exclusieve N.E.R.D X Adidas Originals NMD HU, evenals nu, we krijgen het Een te voet kijk naar de ultrabeperkte schoen.

Optreden als het vervolg op de vermoorde versie die de show vorig jaar in Complex Con heeft gestolen, heeft deze nomad een frisse crème en roze combinatie met geborduurde N.E.R.D. evenals Kanji op de vamp. De witte geborduurde branding rust bovenop een all-cream primeknit-bovenwerk, en om alles af te ronden, een volledige boost-middenzool zit onder de voet voor extra comfort en een vloeiendere pas.

We weten niet zeker of de N.E.R.D x Adidas Originals NMD HU een bredere release krijgt, dus zorg ervoor dat u deze vergrendeld houdt aan de enige verkoper voor veel meer nieuws naarmate deze zich ontwikkelt. Terwijl je hier bent, bekijk je ons stuk over de geschiedenis van de Pharrell Williams X Adidas Originals NMD HU.

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat om het hoofd gaat, moet je de stroom aan het einde inspecteren. Kleding!

Afbeeldingen via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *