Budget Appeal-producten – Wat zit er in mijn aantrekkingshendel

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Dankzij ROC Skincare voor het samenwerken van deze publicatie over appartikelen van budgetplan. Alle meningen zijn van mijzelf.

Mijn doucheruimte bevindt zich momenteel in een staat van catastrofe – helaas, een slordige aannemer die onze verbouwing evenals nu brilt, en nu betalen we iemand anders een grote deal om het te repareren. Ugh. Er is echter een goede kant. Deze ruwe monetaire momenten zijn wanneer ik de voordelen van een begrotingsplan fashionista als chronische spaarder waarderen.

Als ik me voel dat trek van intriges over Lancer’s $ 150 Lash Serume Intense, bijvoorbeeld, kan ik het bijvoorbeeld vrij snel afsluiten door die laatste grote, onverwachte kosten aan mijn huishouden te raken. Het lijkt erop dat de tweemaal betaalde doucheruimte-remodel de regerende kampioen is in die classificatie al een tijdje.

Dus ik zal het mooie spul blijven overslaan ten gunste van de waarde-rijke producten die ik zo goed als liefde moet begrijpen. Gecontroleerd voor mijn huidige huidverzorging en hogere voorzieningen!

Reinigen

Garnier Skinactive Micellair Cleansing Water verwijdert make-up en reinigt uw huid in één eenvoudige stap. Het ding waarvan ik het meest op prijs stel met dit product is er geen water vereist. Ik hoef niet te kiezen tussen spattend ijzig koud water op mijn gezicht of kijken naar koud water langs de afvoer terwijl ik 3 minuten wacht om het op te warmen.

In plaats daarvan druipen ik gewoon een beetje van het product op een generieke katoen-aantrekkingskracht van het doelwit en veeg het op. Boom. make-up wordt evenals gezicht in één stap gereinigd.

Hydrateren

Ik heb het net geschakeld van de ROC Multi Correxion 5-in-1-lijn naar ROC Retinol Correxion-producten. Ik hou echt van de Multi Correxion-producten, evenals ik alleen de schakelaar heb gemaakt na het gebruik van de ontwikkeling van een routinematige functie op de website van ROC. Het is een korte quiz die resulteert in een gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine op basis van uw beste anti-aging zorgen.

Op basis van precies hoe ik de vragen beantwoordde, raadde de site de ROC Retinol Correxion-producten aan. Ik dacht, ok, waarom niet? Dus ik heb de schakelaar gemaakt. Nu gebruik ik de ROC Retinol Correxion Day, Night evenals Eye Products, evenals ze zijn echt leuk. Ik hou van, hou van, hou van het oogcrème in het bijzonder. Net als bij andere ROC-producten gaan ze netjes op en nemen ze snel in. Ik hou van de diepe rimpel alledaagse moisturizer met SPF ook – gezien het feit dat Roc SPF in mijn dagelijkse routine heeft gezet, laat ik het huis nooit verlaten met zonzekerheid op mijn gezicht.

Dekking

Ik hou van een lichtere basis die een stuk meer natuurlijke uitstraling levert. Jarenlang heb ik eveneens teruggestuurd tussen Bareminerals Original Powder Foundation, evenals verschillende covergirl en Revlon-vloeibare formuleringen.

Het ding is, ik ben dol op dat Bareminerals SPF heeft, maar ik haat het dat het een los poeder is. Het eindigt normaal gesproken overal in de plaats, evenals het poederstokken aan de aanrecht van uw doucheruimte en het blijft aan uw gezicht. Wanneer ik het gevoel heb dat ik mijn micellaire reinigingswater moet gebruiken om make-up van mijn ijdelheid te krijgen, ben ik naar buiten.

Na het persen van doelstellingen van het doelwit, heb ik onlangs besloten om NYX-verblijf Matte te bieden, maar geen platte poederstichting A GO. Ik moet zeggen, ik ben aangenaam geschokt met zijn prestaties. Het product gaat goed op, combineert goed en blijft zonder primer. Ik hou ervan om het droog te maken voor lichtere dekking, maar je kunt een pseudo-porselein-uitstraling krijgen door het toe te passen met een natte spons. Geen SPF in deze, maar mijn ROC-moisturizer heeft me toch bedekt.

Ogen

Schaduw

Ik hou van een compacte kit van gecoördineerde schaduwkleuren – je krijgt een paar verschillende looks van exact hetzelfde product, evenals ze eenvoudig te pakken voor reizen. Bovendien hebben ze normaal gesproken kleine hoeveelheden van elke kleur. Er is niets erger dan ziek van iets te zijn, maar ik heb echter zoveel achtergelaten dat je je schuldig voelt.

Dat is geen probleem met E.L.F. Vlekkeloze oogschaduwkits. Ze zijn ultracompact, dat eveneens goedkoop betekent. Ik hou van de rijke Plum-collectie, die een geweldige set juweeltonen heeft: olijf, pruimen en een extreem donker, groot grijs.

Voering

Op dit moment is mijn go-to voor eyeliner de swimmable oogpotlood door lading in Shelly Beach. Ik zwem niet, maar ik doe paarden – evenals na een warme 40 minuten te paard, elke vorm van oude oogmake-up zal helemaal over mijn gezicht zijn. Dit potlood glijdt op als een extreem scherpe kleurpotlood, waardoor een soepele, rijke lijn van pigment die de hele dag vasthoudt. Naast een onverwachte bonus werkt de donkere milieuvriendelijke kleur van deze voering volledig met mijn e.l.f. Rijke pruimkleuren!

Wenkbrauwen en las

Op gehaaste ochtenden of luie dagen, ik zal het huis zonder eyeliner uithollen – maar ik zal zelden overal gaan zonder een beetje kleur op mijn wenkbrauwen en wimpers. Voor wenkbrauwen werkt het Drama-potlood van Maybelline met pomade perfect. Het voegt ook kleur toe als textuur in één veeg.

De wimpers krijgen een vacht van NYX PIN-UP Please Mascara. Ik heb misschien elke koopjesmascara geprobeerd en ze zijn voornamelijk uitwisselbaar. Deze heeft het kostenplan van het budgetplan, maar duurt echter langer en wordt niet klonterig. Als je je mascara bij Target koopt, is dit je beste optie.

Lippen

In een gril pakte ik een e.l.f. Gotta Glow Lip Color in Best Berry at Tjmaxx voor ongeveer $ 3. Visueel is dit spul diep paars in kleur, zoals Halloween-make-up. De bundel beschreef het echter als een zelfaanpassing tint, die plezier klonk om te proberen.

Nu maak ik deze zachte lip tint overal en gebruik het dagelijks. Het is geschikt voor het uiterlijk, evenals werkt goed over een lip potlood ‘s nachts.

Dat zijn mijn beroep GO-TOS! Voor veel meer ideeën over betaalbare drogisterijproducten, bekijk deze vermelding door onze vrienden op METDAAN.com.

Oh, evenals over die mislukte doucheruimte, bel me voordat je een aannemer inhuurt in het gebied van St. Louis. Ik kan je vertellen welke zaken niet huren!

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *