Chinatown Market & Joshua Vides Create ComplexCon Exclusive Converse

Complexcon is bijna hier en zoals u zich kunt voorstellen, is de sneakercommunity abuzz met nieuws over zeldzame sneakers die zijn ingesteld om te lanceren. Converse neemt deel aan de hype door samen te werken met Chinatown Market en Joshua Vides om 2 ongelooflijke schoenen te lanceren.

Beginnend met het aanbod van Chinatown Market, zien ze tot het blote oog eruit als een eenvoudige Chuck Taylor met een CTM -logo op de tong, maar ze zijn zoveel meer. Zodra UV Light ze raakt, komen ze tot leven, met 4 felgekleurde panelen die de bovenkant overnemen. Deze revolutionaire technologie zal ervoor zorgen dat je de hele dag belemmert, zolang de zon uiteraard buiten is.

Vervolgens hebben Converse Instagram -kunstenaar en cultureel fenomeen Joshua Vides aangeboord om zijn eigen artistieke draai aan de klassieke sneaker te geven. Met verwijderbare klittenbandpanelen geeft dit de sneaker een doe -het -zelf en aanpassing waar iedereen van zal houden.

Lancering bij ComplexCon eerst en geselecteerde handelaren na, de Chinatown Market & amp; Joshua Vides Converse zal een must zijn voor uw rotatie. Houd het vergrendeld aan de enige verkoper voor al het beste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *