Je eisen serieus dat de Air Jordan 1 ‘het spel heeft vernietigd’ in je collectie

waarin staat dat je de Air Jordan 1 ‘het spel heeft vernietigd’ in je collectie, ideaal, is nu geen understatement. Een heimelijke schoen met een vrij fascinerend achtergrondverhaal, dit moet een van de meest ondergewaardeerde Air Jordan 1 -kleurways zijn om te verminderen in het recente geheugen, en we zijn redelijk positief dat de hype hiervoor zal schieten met de dakbedekking extreem binnenkort.

Aangekomen in een ultra schoon monochromatisch kleurenschema, is de ‘vernietigde het spel’ gemaakt van glad zwart leer met uitstekende witte accenten die de tong siert en de beroemde Swoosh -branding schetst. Over de tong gesproken, je zult de woorden ontdekken “misschien heb ik het spel vernietigd” – een uitdrukking vermeld door Michael Jordan tijdens een tv -industrie uit 2008. Alles afmaken is een reliëf gevleugeld basketballogo en een door lucht geïnfuseerde middenzool die is Zo comfortabel als het wordt.

Nu verkrijgbaar bij Footasylum, is de Air Jordan 1 ‘Destroyed the Game’ een must-cop voor je collectie, dus zorg ervoor dat je een paar te pakken krijgt terwijl het nog beschikbaar is! Laten we begrijpen of u een paar aan uw rotatie toevoegt, en terwijl u hier bent, bekijk de volledige Nike Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *