De Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 “Triple White” heeft zojuist een restock gekregen!

Wat is er niet leuk aan de Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 “Triple White”? Een ultra -schone kraan die eerder deze zomer zijn debuut maakte, bood het vrij veel aan binnen enkele seconden na het uitbrengen, en we zijn niet eens verrast. Als je niet de eerste keer hebt om deze te krijgen, dan heb je geluk, omdat ze net opnieuw hebben gekregen bij Nike UK!

Zo schoon als het wordt, is de “Triple White” gebaseerd op het origineel ’03. Met een prachtig kleurenpalet heeft het een ademende pasvorm samen en wordt overal bedekt door premium lederen panelen. Nike Swoosh -branding glijdt over de laterale en mediale zijpanelen, terwijl 3M schetend op dezelfde manier zijn methode rond het bovenste maakt, zodat u zelfs in weinig licht kunt buigen.

Int’l verzending

Koop nu

Hieronder beweegt u begroet met een extra dikke phyliet -middenzool die net zo comfortabel is als het wordt. Een gekooide Zoom Air Bubble raakt de hiel, en om alles af te ronden, een beetje Silver Zoom Air Badge siert de achterkant van de tussenzool en voltooit de legendarische Spiridon -esthetiek.

Alleen voor een ongelooflijk beperkte tijd beschikbaar, politieagent de Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 “Triple White” terwijl je maat nog steeds bij Nike UK zit! Laten we begrijpen of je omgaat om een ​​paar te krijgen, evenals terwijl je hier bent, hier zijn 25 Nike sneakers die gelukkig nog op voorraad zijn!

Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *